Art Clay Silver

Met Art Clay Silver kun je zelf je eigen zilveren sieraden ontwerpen, zonder dat je daar een opleiding tot goudsmid voor nodig hebt. Art Clay Silver is namelijk kneedbaar zilver: het ziet eruit als gewone klei, maar bestaat uit zilverpoeder, organisch bindmiddel en water. Bij verhitting verbrandt het bindmiddel en verdampt het water, met als resultaat puur zilver. De zilverklei is makkelijk te vormen waardoor je eindeloos veel mogelijkheden hebt bij het ontwerpen van je eigen Art Clay Silver sieraad.

De Art Clay Silver workshops worden zowel als dagdeel dagworkshop (creatieve verwendag) als atelieravond aangeboden, waarbij iedere cursist individueel begeleid wordt op zijn of haar eigen niveau. Het is dus mogelijk om ieder moment in te stappen.
Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid voor een Art Clay Silver vrijgezellenfeest: iedere deelnemer maakt dan bijvoorbeeld een persoonlijk bedeltje of kraal in Pandora / Trollbead stijl voor de bruid en voor zichzelf. Alle bedeltjes worden aan een armbandje voor de bruid bevestigd en vormen zo een bijzonder en persoonlijk cadeau.

Het is ook mogelijk om in je Art Clay Silver sieraad zirkonia’s, zoetwaterparels en andere edelstenen te verwerken. Schrijf je direct in via het inschrijfformulier of informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel naar 0345-548634 of 06 51072079.

Data

Prijs

Waar

Tijd

Verwenworkshop

Vakantieworkshop

Inschrijven

Cadeaubon

  • Share/Bookmark