Creatieve vakantie

Voor een creatieve vakantie op een prachtige plek moet je bij Artfriends zijn. Rust, ruimte en de beeldschone natuur zullen je inspireren om je tijdens een creatieve vakantie artistiek te uiten en te ontwikkelen.

Iedere week wordt een mix van 25 creatieve wellness workshops aangeboden om een creatieve vakantie compleet te maken. Zo heb je onder andere de keuze uit schilderen, boetseren/keramiek, zang workshops, zilveren sieraden maken met Art Clay Silver, beschermkristallen maken, adem/klank workshops, sieraden met edelstenen maken en het beschilderen van een keramisch hart. Kortom, volop mogelijkheden om uw creatieve vakantie in te vullen!

Er is natuurlijk ook voldoende tijd voor rust en wellness tijdens de creatieve vakantie: de omgeving is rijk aan geneeskrachtige bronnen, kuurbadplaatsen en diverse schitterende wandelroutes. Daarnaast is de volledig gerenoveerde villa voorzien van een gezellige huiskamer met een open houtkachel en een 5 meter lange luie bank die uitnodigen om heerlijk te genieten van de luxe en ontspanning.

Voor meer informatie over deze luxe, ontspannende en creatieve vakantie verwijzen wij je naar het onderdeel Creatieve / wellness vakantie weken op deze site of kunt u contact opnemen met Artfriends via het contactformulier, door het sturen van een e-mail naar info@artfriends.nl of bel 0345-548634 / 06-51072079. Wilt u direct uw creatieve vakantie reserveren dan kan dat via het inschrijfformulier.

Data

Prijs

Waar

Inschrijven

Cadeaubon

  • Share/Bookmark