Schildercursus

Ben je op zoek naar een veelzijdige Schildercursus? Bij Artfriends bieden we schildercursussen aan voor zowel beginners als gevorderden. Onze Schildercursussen zijn voor iedereen die het leuk vindt om te tekenen, te schilderen of te illustreren. Je wordt individueel begeleid naar je gewenste doel, in de gewenste stijl en op je eigen niveau. Plezier staat voorop maar in elke schildercursus wordt er uiteraard aandacht besteed aan zaken zoals compositie, lichtinval, kleur en techniekverbetering.

Naast het volgen van een standaard 10 weken durende schildercursus kun je bij Artfriends ook terecht voor verschillende andere leuke cursussen op het gebied van schilderen en tekenen. Wat dacht je van een schildervakantie in Frankrijk? Of een Zondag Schildercursus voor diegenen die niet op een doordeweekse avond in de gelegenheid zijn om te schilderen?
Maar ook specifieke cursussen zoals Boeddha schilderen, abstract schilderen, model schilderen en keramisch hart beschilderen worden bij Artfriends gegeven. Kijk snel verder op de website voor de mogelijkheden. Meld je nu aan voor een Schildercursus bij Artfriends en combineer persoonlijke creatieve ontwikkeling met gewoon een ontzettend leuke ervaring. Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact opnemen via telefoonnummer 0345-548634 / 06-51072079 of een e-mail sturen naar info@artfriends.nl

Data

Prijs

Waar

Tijd

Verwenworkshop

Vakantieworkshop

Inschrijven

Inschrijven

Cadeaubon

  • Share/Bookmark