Schilderworkshop

Bij Artfriends kun je leren tekenen, schilderen en/of illustreren tijdens de wekelijkse schildercursussen of de verschillende thematische schilderworkshops.

Een schildercursus is voor iedereen die wil leren tekenen, schilderen en/of illustreren, maar ook voor degene die al meer ervaren is en zich verder wil bekwamen. Iedere cursist wordt individueel begeleid op het eigen niveau naar zijn of haar doel.. Deze schildercursussen worden wekelijks gegeven en een keer in de drie weken op zondag.

Zowel tijdens de schildercursus als schilderworkshops kun je in iedere gewenste stijl en techniek schilderen. Sylvan Steenbrink, beeldend kunstenaar en illustrator, begeleidt je en besteedt veel aandacht aan de invloed van licht op de kleur, compositie, perspectief, schaduw en structuur.
Bij een schilderworkshop kun je denken aan Boeddha schilderen, abstract schilderen, model tekenen, beschilderen van een keramisch hart en Boeddha schilderen. Elke schilderworkshop wordt tot een gezellige dag omgetoverd. Een echt verwendagje waarbij je heerlijk kunt ontspannen en genieten van creativiteit, een culinaire lunch met als afsluiting een high tea. Bij elke schilderworkshop staat natuurlijk het plezier en je persoonlijke creatieve ontwikkeling centraal.

Schrijf direct in of informeer nu naar de mogelijkheden voor een creatieve en uitgebreide schilderworkshop middels het contactformulier of bel naar 0345-548634 of 06 51072079

Data

Prijs

Waar

Tijd

Verwenworkshop

Vakantieworkshop

Inschrijven

Cadeaubon

Delen

  • Share/Bookmark