Workshop sieraden maken

Niets is zo leuk en origineel als een zelfgemaakt sieraad. Tijdens een workshop sieraden maken krijg je de mogelijkheid om je eigen persoonlijke juweel te ontwerpen en creëren. Dit kan een schitterend zilveren sieraad zijn, gemaakt van Art Clay Silver, een persoonlijk sieraad gemaakt van edelstenen tijdens de workshop “sieraad van edelstenen” of een “beschermkristal” van edelstenen (interieurjuweel). Een workshop sieraden maken bij Artfriends kent vele mogelijkheden.

De workshop sieraden maken “sieraad van edelstenen” wordt in combinatie gegeven met de workshop “Boeddha schilderen” en de workshop “Beschermkristallen”. Op deze manier kun je met een groepje een workshop volgen en kan iedereen zijn eigen workshop uitkiezen. Tijdens deze dag wordt een warme lunch geserveerd, en is er onbeperkt thee, koffie, fris of wijn. Ter afsluiting genieten we van een luxe high tea.
Bij de workshop zilveren sieraden maken “Art Clay Silver” kun je zelf je eigen zilveren sieraden ontwerpen van kneedbaar zilver. Deze workshop wordt zowel als dagworkshop als atelieravond aangeboden.

Wil je je inschrijven voor een workshop sieraden maken of een andere cursus, vul dan het inschrijfformulier op deze website in. Bel voor meer informatie naar 0345-548634 of 06 51072079 of stuur een mail naar info@artfriends.nl

Data

Prijs

Waar

Tijd

Verwenworkshop

Vakantieworkshop

Inschrijven

Cadeaubon

  • Share/Bookmark