Selecteer een pagina

Art & Fashion

.

Art & Fashion Design

Kledingparties second hand designers kleding

Beeldende kunst in combinatie met Fashion art

ART & Fashion Design

Mode is een kunstvorm – je zou het decoratieve of toegepaste kunst kunnen noemen in tegenstelling tot beeldende kunst, maar wat is het verschil? Om tot het ontwerp van een kledngstuk te komen wordt dezelfde hoeveelheid artistieke expressie  gehanteerd als bij de tot standkoming van een aardenwerk of bronzen object of een schilderij.

Dat is de reden dat ik kunst en fashion design met elkaar combineer in de vorm van Art & Fashion design expo’s of kleding parties, onder de naam Beyoutiful Second hand & More) waar second hand designers kleding van mooie ontwerpers kunnen worden bezichtigd en aangeschaft.  Art & Fashion, twee artistieke vormen die hand in hand kunnen gaan.


Mode vertelt ons wat mensen droegen in een bepaalde periode net zoals aardewerk ons verteld hoe de vroegere theekransjes eruit zagen. Ik denk niet dat het feit dat deze dingen werden ontworpen voor praktische doeleinden hen onderscheidt van beeldende kunst. Je zou kunnen zeggen dat een schilderij een kunstwerk is dat bedoeld is om aan de muur te hangen, maar als het gemaakt is als een fresco, waar het een onderdeel vormt van de muur is, is het dan geen kunst meer, puur en alleen omdat het praktisch is?

De beeldende kunst gaat  tegenwoordig niet meer per defenitie uit van schoonheid. Je zou kunnen zeggen dat de mode, dat altijd over het concept van schoonheid gaat, of iedereen het nu wel of niet eens is over het concept, relevanter en  meer artistiek is dan de vele rotzooi dat tegenwoordig door moet gaan voor conceptuele kunst.

Sommige modeontwerpers zijn zelfs direct beïnvloed door de beeldende kunst  en omgekeerd.

Kledingparties Beyoutiful second hand & more

Wij heten je van harte welkom in het Atelier van Artfriends bij de ART & Fashion Design kleding parties van Beyoutiful Second hand & More. Hier vindt je mooie dames merkkleding, tassen, schoenen, en accessoires. Tevens tref je er kunstwerken en edelsteen sieraden van Caren Simon. In de toekomst zullen ook andere kunstenaars bij de ART & Fashion Design bijeenkomsten worden betrokken.

Be-you-tiful gaat uit van het idee dat je te allen tijden je mooie zelf moet kunnen zijn, authentiek en in je kracht. De kleding en sieraden die je draagt geven uiting aan je persoonlijke smaak en identiteit. Met je kledingstijl en de keuze van sieraden kun je je onderscheiden en breng je je persoonlijkheid tot uiting.

Kijk voor meer informatie op Beyoutiful Second hand & More kleding parties.

Data

Prijs

Waar

Tijd

Verwenworkshop

Vakantieworkshop

Inschrijven

Cadeaubon