Selecteer een pagina

Cadeaubon/korting

Artfriends Cadeaubon

Korting

Gratis workshop deelname

De Artfriends Cadeaubon, een prachtig cadeau om te geven en te krijgen, een Artfriends cadeaubon. Artfriends cadeau- bonnen zijn te krijgen met een waarde van 20, 25, 50, 75 en 100 euro, of speciaal op  naam gesteld te bestellen voor een complete workshop of creatieve wellness vakantie. De cadeaubonnen zijn inwisselbaar voor al onze activiteiten, ook voor de Creatieve Wellness vakantieweken. Met een Artfriends cadeaubon geef je een bijdrage aan een geweldig evenement die je ook samen kunt beleven. 

 Een telefoontje of email is voldoende om de cadeaubon te bestellen.  

 

 

 

  Breng een cursist aan en ontvang per aangebrachte cursist een cadeaubon van 10 of 20 euro korting op ons totale aanbod. Deze cadeaubonnen kun je opsparen en is  op ieder moment  inwisselbaar voor al onze activiteiten.In het plannings- en kostenschema staat voor welke cursus/workshop je 10 euro of 20 euro ontvangt.   

Graag belonen wij iedereen die een groep samenstelt voor deelname aan onze activiteiten, met een gratis deelname. In het plannings- en kostenoverzicht staat per activiteit vermeld hoeveel cursisten minimaal dienen te worden aangebracht om in aanmerking te komen voor deze gratis deelname. Bij veel workshops is de minimum deelname slechts 4 deelnemers. De schilderworkshops zijn te combineren met een of twee van de andere workshops. Voor grotere groepen en events zijn alle workshops met elkaar te combineren. 

Data

Prijs

Waar

Tijd

Verwenworkshop

Vakantieworkshop

Inschrijven

Inschrijven

Cadeaubon