Selecteer een pagina

Art Clay Silver tijdens Creatieve Vakantie Frankrijk

Creatieve Vakantie Frankrijk
Art Clay Silver workshops

Art Clay Silver Tibetaanse amulet bloedkoraal parel amethist turkoois

Art Clay Silver tijdens Creatieve vakantie Frankrijk

Zilveren sieraden maken tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk is één van de mogelijkheden naast boetseren, schilderen, edelsteen sieraden maken, zingen, Tai Chi, Yoga, musical, acteren en koken. Tijdens de creatieve Vakantie Frankrijk mag je alle workshops onbeperkt volgen voor één prijs.

Creëer met gemak je eigen unieke zilveren sieraad

foto's art clay silverHet leuke van werken aan je eigen unieke zilveren ontwerpen tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk is dat je alle tijd hebt om je ontwerp te verfijnen,  alle mogelijkheden uit te proberen, nieuwe technieken te leren, zonder dat je moet opschieten, je hebt tenslotte een hele week de tijd om je ontwerpen uit te werken. Je sieraden creëer je met gemak in zilver met Art Clay Silver.

Creatieve vakantie Frankrijk

Art Clay Silver, zilverklei, is kneedbaar zilver. Het ziet eruit als gewone klei, maar bestaat uit zilverpoeder, organisch bindmiddel en water. De klei is makkelijk te vormen en dat geeft je eindeloos veel mogelijkheden bij het maken van eigen sieraden en kunstobjecten. De klei verandert in puur zilver bij verhitting. Het bindmiddel verbrandt en het water verdampt.

Voor beginners en gevorderden

Creatieve vakantie frankrijkTijdens deze workshops krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met het Art Clay Silver materiaal, met als eindresultaat een prachtig en uniek sieraad. Als je al bekend bent met Art Clay Silver kun je je technieken verder ontwikkelen.

Nadat we een ontwerp hebben gemaakt voeren wij deze eerst uit in fimo klei om vervolgens je sieraad in zilverklei uit te voeren. Je kunt je sieraad iets bijzonders meegeven door er  zirconia, zoetwaterparels of andere edelstenen in te verwerken. Voor meer informatie over Art Clay Silver zie ook onder het kopje creatieve cursussen en verwen workshops.

Begeleiding:

Caren Simon (http://www.carensimon.com/)

Meer informatie over Art Clay Silver en de cursussen/workshops:

Data

Prijs

Waar

Tijd

Verwenworkshop

Vakantieworkshop

Inschrijven

Inschrijven

Cadeaubon

Delen