Selecteer een pagina

Teambuilding met Art Clay Silver

TEAMBUILDING / FRIENDSHIPBUILDING
ART CLAY SILVER WORKSHOP

TeambuildingHet gezamenlijk beleven van een bijzondere ervaring bindt mensen en draagt bij aan betrokkenheid, vriendschap- en teambuilding. Team- en friendshipbuilding d.m.v. creativiteit is een prachtige manier om mensen te motiveren, stimuleren en waarderen.

Met een Art Clay Silver workshop houdt  iedere deelnemer ook nog een waardevol, uniek zilveren sierraad eraan over. Een sieraad dat nog lang als aandenken zal fungeren aan een fijn samenzijn.

Planning

creatief agenda cursussen en workshops artfriendsEen Art Clay Silver teambuilding workshop is er al met een lengte van 1 uur (bedels maken) als onderdeel van een totaal programma, maar kan ook worden uitgebreid tot een verwenarrangement dat de hele dag duur.  Planning in overleg.

Kosten

creatief kosten Artfriends cursussen en workshopsWij brengen graag een vrijblijvende offerte uit, gebaseerd op uw wensen.
Deze workshop is eveneens te verzorgen in de ochtend met aansluitend een lunch of in de middag uit te breiden met een high tea

Inschrijven

Artfriends Inschrijfformulier schildercursussen, creatieve cursussen en workshops Artfriendsnadere informatie kun je ons mailen of bellen. Inschrijven kan via ons inschrijfformulier

.

.

Begeleiding:

De Art Clay Silver workshops worden verzorgd onder begeleiding van Caren Simon http://www.carensimon.com/

Meer informatie over Art Clay Silver en de cursussen/workshops:

Art Clay Silver tijdens Creatieve vakantie Frankrijk

Tijdens de creatieve vakantie Frankrijk kun je een week lang werken aan je zilveren ontwerp.  Naast het maken van zilveren sieraden kun je ook onbeperkt deelnemen aan alle andere disciplines en kiezen voor schilderen, boetseren, Tai-Chi, Yoga, Acteren, koken, film maken, astrologie, etc……..

Voor meer informatie: www.creatievevakantiefrankrijk.nl

Creatieve vakantie Frankrijk

Data

Prijs

Waar

Tijd

Verwenworkshop

Vakantieworkshop

Inschrijven

Inschrijven

Cadeaubon