Selecteer een pagina

Zilveren of lederen talisman / amulet maken

Zilveren of  lederen talisman / amulet maken

Boeddha schilderen en zilveren amulet maken art clay silverEen zilveren of lederen talisman / amulet, versierd met edelsteentjes met binnenin jouw persoonlijke wensen en doelen.

.
Visualisatie
We beginnen de workshop met een visualisatie waarbij we ons concentreren op de positieve energie die we willen aantrekken en  de positieve krachten die wij willen stimuleren.
.
Met deze visualisatie werken we toe naar bewustwording van mogelijkheden om je leven op een echt hoger plan te leven. Je komt dichter bij de voor jouw meest belangrijke en waardevolle doelen.
.
Je wordt je bewust van de manier waarop je jezelf en de mogelijkheden die je tot jouw beschikking hebt boycot om succesvol te zijn als het gaat om het  realiseren van geluk, carrière, creativiteit, persoonlijke groei, liefde, etc…..
.
Je zult inzichten krijgen waar je vervolgens mee aan de slag kan en gaat ontdekken welke ongekende mogelijkheden binnen handbereik zijn.
Je gaat doelen stellen en oplossingen bedenken om deze te bereiken.
.
Deze wensen, doelen en oplossingen schrijven wij op een briefje en plaatsen wij in de talisman / amulet.
.
Inwijden talisman / amulet
Aan het einde van de workshop  wijden wij jouw talisman / amulet in voor je doel zodat het je zal ondersteunen bij het doorwerken van de obstakels op je pad. Als je dit vanuit een liefdevolle intentie doet zal je amulet / talisman hogere waarden in je oproepen en werken als een katalysator die je zal stimuleren open te staan voor verandering.
.
Je talisman / amulet zal een bijdrage leveren in je geluk, zelfvertrouwen, eigen liefde, kracht, bewustwording en tegelijkertijd je kwetsbaarheid.
Je kunt je talisman / amulet versieren met kleine edelsteentjes als turkoois, amber, parel en bloedkoraal.  De kokervormige amulet kan tevens als as container worden gebruikt.
.
Art Clay Silver
De zilveren talisman / amulet wordt gemaakt van Art Clay Silver (zilverklei). Art Clay Siver is kneedbaar zilver en biedt je de mogelijkheid om bijzondere zilveren sieraden te maken zonder daar een edelsmid opleiding voor te volgen. klik hier voor meer informatie en workshops met Art Clay Silver.
Je zilveren amulet kan je nog versieren met edelsteentjes.

Planning

agenda cursussen en workshops artfriends

Groepen, planning in overleg

.

.

amulet talisman leer met edelstenenLederen talisman / amulet

De lederen talisman / amulet maak je van zacht (kalfsleer) en versier je met edelsteentjes. Het koordje is lang genoeg om de amulet / talisman als ketting te dragen.

.

Kosten workshop zilver (kosten workshop leer)

creatief kosten Artfriends cursussen en workshops• individuele inschrijving   € 80 (leer: € 45)

• 2 – 9 deelnemers  € 75 (leer: € 40)
• 10 > deelnemers  € 65 (leer: € 35)

Groepen kunnen deze workshop uitbreiden met een lunch of high tea. Zie ook onze  Art Clay Silver verwenworkshop. Deze duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Inclusief

  • 10 gram zilverklei of kalfsleder
  • edelsteentjes
  • onbeperkt koffie en thee
  • lekkers
  • inspirerende locatie

Inschrijven Inschrijfformulier schildercursussen, creatieve cursussen en workshops Artfriends Voor nadere informatie kun je ons mailen of bellen.

.

Begeleiding: De visualisatie en  Art Clay Silver workshops  worden verzorgd onder begeleiding van Caren Simon http://www.carensimon.com/

Meer informatie over Art Clay Silver en de cursussen/workshops:

. Art Clay Silver tijdens Creatieve vakantie Frankrijk

Tijdens de creatieve vakantie Frankrijk kun je een week lang werken aan je zilveren ontwerp.  Naast het maken van zilveren sieraden kun je ook kiezen voor schilderen, boetseren, Tai-Chi, Yoga, Acteren, koken, filmmaken…..Voor meer informatie: www.creatievevakantiefrankrijk.nl

Creatieve vakantie Frankrijk

Data Prijs Waar Tijd Verwenworkshop Vakantieworkshop Inschrijven Cadeaubon