Selecteer een pagina

Levensketting

Levensketting

Creatieve Verwen Workshop

Levensketting – je levensverhaal  aaneengeregen

Wees uniek

Artfriends edelsteen workshop levenskettingDe levensketting is een concept uit de collectie symbool juwelen van Caren Simon. Unieke levenskettingen die op maat gemaakt worden naar aanleiding van jouw persoonlijke verhaal, vervaardigd van de mooiste edelstenen en natuurlijke materialen.

Workshop Levensketting

Vanaf nu kun je ook je eigen levensketting maken, volgens hetzelfde concept.

We beginnen de dag met een visualisatie waarbij je je toekomst, welke je vanuit je hart zult gaan leven, visualiseert en tot de voor jouw meest belangrijke en waardevolle ontdekkingen en doelen komt.

Middels deze visualisatie wordt je je bewust van de manier waarop je jezelf en de mogelijk-heden die je tot jouw beschikking hebt boycot om succesvol te zijn als het gaat om het realiseren van geluk, carrière, creativiteit, persoonlijke groei, liefde, etc…

Je gaat ontdekken welke ongekende mogelijkheden binnen handbereik zijn, krijgt heel helder in beeld welke weg voor jou de juiste is om vanuit je hart te gaan leven, duidelijk richting te geven aan je leven om zodoende te focussen en je doelen te stellen en te bereiken.

Deze nieuw herwonnen inzichten ga je vertalen naar edelstenen, door deze intuïtief te kiezen. De edelstenen zullen vanuit hun metafysische eigenschappen, ondersteuning bieden en als metafoor dienen om je doelen te bereiken.

Jouw levensketting zal een bijdrage leveren in je geluk, zelfvertrouwen, eigenliefde, kracht, bewustwording en tegelijkertijd je kwetsbaarheid. Tevens kun je edelstenen die de zonnetekens van je geliefden vertegenwoordigen in je ketting verwerken. De levensketting weerspiegelt jouw identiteit en uniciteit.

Uitgebreide collectie edelstenen

Het is een feest om zo’n  uniek en persoonlijk juweel te creëren met onze uitgebreide collectie van meer dan 300 vormen en soorten aan bijzondere edelstenen als labradoriet, bijzondere (BIWA) parels, agaat, jasper,  rose Kwarts, carneool, turkoois, koraal, hematiet, opaal, tijgeroog etc.etc.

filosofie Levensketting

Caren gaat bij de creatie van de levensketting uit van de individualiteit van iedere vrouw en man. Schoonheid is voor haar een totale creatie van alle componenten waarbij ook de persoonlijkheid een rol speelt.

De levensketting benadrukt daarmee de uniciteit van de drager. Hierbij werkt Caren met de metafysische eigenschappen van de edelstenen (het verhaal, dat voor iedereen uniek is).

Verwen workshop inclusief

Tijdens deze gezellige en inspirerende verwenworkshop delen we samen een heerlijke  lunch en sluiten we de dag af met een high tea.

  • € 50 aan edelstenen en materialen
  • lekkere lunch
  • onbeperkt koffie, thee en wijn
  • high tea ter afsluiting van de dag
  • inspirerende locatie

Planning

Groepen in het Artfriends atelier of op locatie planning in overleg

creatief agenda cursussen en workshops artfriends

  • Zaterdag 27 januari 2018
  • zaterdag 17 februari 2018

Levensketting man

levensketting voor mannen

Levensketting / edelsteen sieraad maken nu ook bij u thuis

Tevens bestaat de mogelijkheid een cursusdag in uw eigen vertrouwde omgeving te verzorgen, binnen uw bedrijf of bij u thuis. Vanaf 7 personen komen we al bij u thuis. Neem voor meer informatie over deze mogelijkheden contact op met Caren.
.
Combinatie workshop
De workshop “Levensketting” wordt in combinatie verzorgd met de workshop “Beschermkristallen” en de workshop “sieraad van edelstenen“.

creatief kosten Artfriends cursussen en workshops

Kosten

Individuele inschrijving  € 165 p.p. ………………

………………

Inschrijfformulier schildercursussen, creatieve cursussen en workshops ArtfriendsInschrijven

Voor nadere informatie en inschrijven kun je ons bellen: 06 51072079 of mailen: [email protected].

.

Locatiemogelijkheden

Begeleiding: Caren Simon

http://www.carensimon.com/

Edelsteen sieraden en beschermkristallen maken tijdens Creatieve vakantie Frankrijk

Tijdens de creatieve vakantie Frankrijk kun je een week lang werken aan je edelsteen sieraad ontwerp, eventueel in combinatie met zilver. Naast het maken van edelsteen sieraden kun je ook kiezen voor schilderen, boetseren, Tai-Chi, Yoga, Acteren, koken, Acteren, musical…..Voor meer informatie: www.creatievevakantiefrankrijk.nl

Creatieve vakantie Frankrijk