Selecteer een pagina

Beschermkristallen

Creatieve Verwen workshop BESCHERM KRISTALLEN (Interieur Juweel)

Kunstwerkjes van edelstenen, waarbij wij werken met de symboliek van de stenen

Beschermkristal, je persoonlijke interieur juweel

Creatieve vakantie Frankrijk edelsteen workshopTijdens deze workshop creëren wij een prachtig Kunstwerkje, een persoonlijke beschermkristal, met bijzondere (half) edelstenen, zilverdraad en andere natuurlijke materialen. Alle (half)edel- stenen beschikken over metafysische eigenschappen waar specifieke gene- zende, beschermende en bewust- wordende krachten vanuit gaan.

Symboliek van de edelstenen

Ook kan je een keuze uit de grote collectie edelstenen maken  op  basis van de symboliek van de stenen. Een beschrijving van de werking en symboliek van iedere edelsteen is aanwezig.

De werking en symboliek van deze kristallen is afhankelijk van de soort waartoe het behoort. Op basis van geboortedatum of specifieke behoeften kunnen de kristallen worden geselecteerd. U kunt ook intuïtief uw kristallen kiezen.  Het geheel wordt afgemaakt met een 9 cm. grote prachtig dubbelzijdig geslepen Boheemse regenboogkristal.

Planning

creatief agenda cursussen en workshops artfriendsGroepen in het Artfriends atelier of op locatie. Planning in overleg. De workshop vindt plaats van 10.30 – 17.00 uur

klik hier voor de workshops in Den haag bij Be-you-tiful

Combinatie workshop

De workshop “Beschermkristallen” wordt in combinatie verzorgd met de workshop “Sieraad van edelstenen” en “levensketting“.

Locatiemogelijkheden

Kosten

kosten cursus Artfriends• 1 – 4 deelnemers  €160 p.p.
• 4 – 9 deelnemers € 150 p.p.
•10 > deelnemers € 135 euro p.p.

.

Inclusief

  • € 50 aan edelstenen en materialen
  • Uitgebreide collectie aan edelstenen (keuze uit meer dan 300  (soorten, maten, kleuren, vormen)
  • lekkere lunch
  • onbeperkt koffie, thee en wijn
  • high tea ter afsluiting van de dag
  • inspirerende locatie

Inschrijven

Artfriends Inschrijfformulier schildercursussen, creatieve cursussen en workshops ArtfriendsVoor nadere informatie en inschrijven kun je ons bellen op 06 51072079 of mailen naar: [email protected]l.

.

Beschermkristal / edelsteen sieraad / levensketting maken nu ook bij u thuis

Tevens bestaat de mogelijkheid een cursusdag in uw eigen vertrouwde omgeving te verzorgen, binnen uw bedrijf of bij u thuis. Vanaf 7 personen komen we al bij u thuis. Neem voor meer informatie over deze mogelijkheden contact op met Caren.

Begeleiding:

Caren Simon http://www.carensimon.com/ .

ZIE EXPOSITIE BESCHERMKRISTALLEN


Edelsteen sieraden, beschermkristallen en levensketting maken tijdens Creatieve vakantie Frankrijk

Tijdens de creatieve vakantie Frankrijk kun je een week lang werken aan je edelsteen sieraad en beschermkristal  ontwerp, eventueel in combinatie met zilver. Naast het maken van edelsteen sieraden kun je ook kiezen voor schilderen, boetseren, Tai-Chi, Yoga, Acteren, koken, filmmaken…..Voor meer informatie: www.creatievevakantiefrankrijk.nl

Creatieve vakantie Frankrijk

Data

Prijs

Waar Tijd Verwenworkshop Vakantieworkshop Inschrijven Cadeaubon