Selecteer een pagina

Boeddha schilderen in co-productie met Tashi Norbu

Boeddha schilderen in co-productie met Tashi Norbu

Zie voor informatie onder het filmpje

Creatieve Verwenworkshop
BOEDDHA SCHILDEREN

Met de garantie van een goed Boeddha schilderij

Boeddhaschilderen ArtfriendsJe eigen Boeddha schilderij schilderen met de garantie van een goed resultaat, dat kan. De workshop Boeddha schilderen is een heerlijk ontspannen en vooral gezellige dag die we met  elkaar delen. Een echt verwen dagje, waarbij u helemaal in de watten wordt gelegd. Onder de bezielende leiding van en door de bijdrage die wordt geleverd door internationaal kunstenaar Tashi Norbu aan ieder schilderij zal iedereen (ook als je nog nooit hebt geschilderd) komen tot het volmaakte  Boeddha schilderij dat je met trots aan de muur hangt. Een ware co-productie tussen jou en Tashi.

Technieken

Tijdens deze verwenworkshop schilderen wij een Shakyamuni Boeddha, de Groene Tara, Witte Tara of goddess of fine arts and music, etc… volgens de traditionele richtlijnen.

Boeddhaschilderen met Tashi NorbuWe gaan werken in de stijl van Tashi waarin hij de manieren verkent van de westerse kunst die hem inspireren, bewust gecombineerd met Tibetaanse motieven en elementen. Van gescheurde jeans tot gebed scripts in collages, een mengeling van heilige symbolen en letters, een combinatie van verschillende elementen van materialen en stijlen.

Boeddhaschilderen met Tashi NorbuTashi probeert om de energie van het abstract expressionisme in harmonie te brengen met de meditatieve en reflecterende geest van het boeddhisme. We werken met verf, Tibetaanse houtstempels, Tibetaans kalligrafisch schrift waarmee je naam of wens op je schilderij kan worden geschilderd, decoupagetechnieken, foto’s, je kan het zo gek niet noemen.

Lunch en high tea

Rond 12.30 uur delen we een lekkere warme lunch en sluiten de dag, na het inwijdingsritueel, af met een high tea.

Inwijdingsritueel

Na het schilderen vindt een inwijdingsritueel plaats waarbij de boeddha’s door een Tibetaanse monnik worden gezegend.

Kosten

kosten Artfriends cursussen en workshopsDe kosten van deze verwenworkshop bedragen 195 euro.

………………………..


• Garantie van een prachtig Boeddha schilderij
• Co-productie tussen jou en Tashi Norbu
• Veel tips en schildertechnieken
• Formaat doek 90×70 cm.
• Een ontspannen gezellige verwendag
• Culinaire warme lunch
• Uitgebreide high tea
• Inspirerende locatie

Combinatieworkshops

Voor groepen kan de workshop Boeddha schilderen in combinatie worden gegeven met onze andere workshops als bijvoorbeeld “sieraad van edelstenen” “Beschermkristallen”, levensketting of het maken van een zilveren amulet met Art Clay Silver . Zo kun je met een vriend(in) of collega’s een gezellige verwendag hebben waarbij iedereen de workshop van zijn keuze volgt.

Planning

creatief agenda cursussen en workshops artfriends

Planning volgt
Groepen in overleg
deze workshop wordt in combinatie gegeven met de Tibetaanse Workshopdag
.
.
.
Begeleiding

Tashi Norbu

www.tibethouse.nl /  www.tashinorbu.be

Boeddhaschilderen Tashi NorbuTashi Norbu

Tashi Norbu werd geboren in Bhutan nadat zijn ouders vluchtten uit Tibet. Tashi groeide op in de kloosters van de Dalai Lama in Dharamsala, India. Hier werd zijn schildertalent ontdekt en kreeg hij een opleiding in de traditionele Tibetaanse kunst van de beste leraren zoals de gewaardeerde Sangey Yeshi. Hij werkte enkele jaren voor de Office van de Dalai Lama als thangkaschilder. Inmiddels woont hij alweer enkele jaren in België waar hij zich bekwaamde in de Westerse kunst. Hij hoopt met zijn werk de Tibetaanse cultuur te laten doordringen in de hele wereld.

Boeddhaschilderen met Tashi Norbu

Overige schilderactiviteiten van Artfriends

Creatieve vakantie Frankrijk

Creatieve vakantie Frankrijk

Data

Prijs

Waar

Tijd

Verwenworkshop

Vakantieworkshop

Inschrijven

Cadeaubon