Selecteer een pagina

Beeldhouwvakanties / Boetseren

Boetseren tijdens Creatieve vakantie Frankrijk

Beeldhouwen, schilderen, zangworkshops of een mix van alle aangeboden kunst disciplines, waaronder ook zilveren sieraden maken met Art Clay Silver en edelstenen, yoga, tai chi, acteren, film maken, astrologie, etc… de keuze is aan jou.

Kunstzinnig bezig zijn spreekt de kern aan van ieder mens en brengt balans tussen denken, voelen en handelen. Boetseren met klei is bij uitstek geschikt om je gevoel en innerlijke beelden te visualiseren. Lekker met je handen in de klei, even los van je gedachten en je handelen, alleen bezig zijn met klei.

Creatieve vakantie Frankrijk Beeldhouwvakanties BoetserenJe kunt op verschillende manieren te werk gaan. Door te werken vanuit  je gevoel ontstaat een vrijheids-beleving.  Hierdoor kom je dicht bij je eigen creativiteit en ontwikkel je je beeldend creatief en expressief vermogen, één van de grootste cadeautjes die je jezelf kan geven.

Kies je voor een meer technische benadering, dan werken we met een opdracht of werk je een eigen idee uit. Als basisvorm zou je bijvoorbeeld kunnen  kiezen voor een vrije kop, een heethoofd, oermoeder, een reliëf, schaal, abstract, gebruiksvoorwerp of  kun je waarnemingsoefeningen uitvoeren in klei. De bruikbare technieken worden toegelicht.

Begeleiding

Caren Simon (www.carensimon.com)

Zie ook onze site die geheel gewijd is aan de
Creatieve vakantie Frankrijk

Creatieve vakantie schildervakantie

Doe mee

Schrijf je  nu in voor de Creatieve Vakantie Frankrijk

Ervaar de vrijheid in keuze en zijn, ontmoet gelijkgestemden en kies voor een vakantie vol creativiteit en plezier.

Data

Prijs

Waar

Inschrijven

Cadeaubon

Creatieve Vakantie Frankrijk