Selecteer een pagina

Beschermkristal van edelstenen

Creëer je persoonlijke bescherm kristal met echte edelstenen
Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk

Tijdens je vakantie schilderen, beeldhouwen, boetseren, zingen of  een mix van alle aangeboden kunst disciplines en creatieve workshops volgen, waaronder ook zilveren sieraden maken met Art Clay Silver en edelstenen, acteren, film maken, yoga, tai chi, enz. de keuze is aan jou

Wat zijn bescherm kristallen?

Beschermkristallen zijn kunstwerkjes van edelstenen, uit de collectie “interieur juwelen” van Caren Simon, waarbij gewerkt wordt met de symboliek en metafysische eigenschappen van de stenen.

Tijdens deze workshops creëren wij een prachtig Kunstwerkje, een persoonlijke beschermkristal, met bijzondere edelstenen, zilverdraad en andere natuurlijke materialen.

Alle (half)edelstenen beschikken over  metafysische eigen- schappen waar specifieke genezende, beschermende en bewustwordende  krachten vanuit gaan. De werking en symboliek van deze kristallen is afhankelijk van de soort waar-toe het behoort.

Op basis van geboortedatum of specifieke behoeften kunnen de kristallen worden geselecteerd. Je kunt ook intuïtief  je kristallen kiezen.  Het geheel wordt afgemaakt met een 9 cm. grote prachtig dubbelzijdig geslepen Boheemse regen-boogkristal.

Begeleiding:

Caren Simon (www.carensimon.com)

Zie ook onze site die geheel gewijd is aan de
Creatieve vakantie Frankrijk

Creatieve vakantie beschermkristal edelstenen

Doe mee

Schrijf je  nu in voor de Creatieve Vakantie Frankrijk

Ervaar de vrijheid in keuze en zijn, ontmoet gelijkgestemden en kies voor een vakantie vol creativiteit en plezier.

Data

Prijs

Waar

Inschrijven

Cadeaubon

Creatieve Vakantie Frankrijk