Selecteer een pagina

Kookworkshop vakantie

Kookworkshop vakantie

Is koken je hobby, wil je de fijne kneepjes leren van een vakman, tips en trucs en technieken leren die jou succesvol leren koken en nog veel meer? Tijdens de Creatieve vakantie Frankrijk heb je de vrijheid om alle creatieve disciplines, die in de ochtend plaatsvinden, te combineren met kooklessen die dagelijks, met uitzondering van de vrije dag, kunnen worden gevolgd onder begeleiding onze inspirerende en vakkundige koks.

Ons motto is alles mag en niets hoeft. Als je de hele dag lekker wilt luieren in de zon en alleen wilt deelnemen aan de kookworkshops dan is dat helemaal goed.

Het programma

Tussen 15.30 en 16.00 uur gaan diegenen die deelnemen aan de kookworkshop de keuken in en worden de voorbereidingen getroffen. Dagelijks bespreekt de kok het menu en neemt de receptuur met de deelnemers door. Dan wordt de mise-en-place gedaan, de voorbereiding van het diner. We streven ernaar om tussen 18.30 en 19.00 uur aan tafel te gaan en heerlijk te dineren .

kookcursus creatieve vakantie frankrijk

Voor wie?

De kookworkshops zijn voor iedereen die gedurende de creatieve vakantie Frankrijk geïnspireerd met koken bezig wil zijn. Als je al ervaring hebt is dat een voordeel.

Keuken en technieken

Tijdens de kookworkshops op de creatieve vakantie Frankrijk combineert de kok de Italiaanse keuken met de Franse keuken. De Italiaanse keuken is populair over de hele wereld en je haalt de zon in huis met de smaakvolle gerechten met pittige smaken. Van alle basisrecepten die de Italiaanse keuken rijk is, van het draaien van verse pasta tot het maken van tagliatelle of tagliolini, het vullen van ravioli of tortelli, het maken van de crespelle (crêpe of pannenkoek) voor de cannelloni, bouillon voor de risotto met porcini van de bergen rond het Como meer, saus voor de vitello tonnato, verse ijs en nog meer…… Ook aan de vegetarische keuken zal aandacht worden besteed.

Doe mee

Schrijf je  nu in voor de Creatieve Vakantie Frankrijk

Ervaar de vrijheid in keuze en zijn, ontmoet gelijkgestemden en kies voor een vakantie vol creativiteit en plezier.

kookvakantie frankrijk

Iedere kookworkshop start met een stuk theorie en uitleg van de receptuur. De praktijkles bestaat soms gedeeltelijk uit demonstratielessen (snijden, vileren, ontbeen technieken).

Het doel is gezamenlijk een 3 gangenmenu te bereiden en gezamenlijk te delen in een gezellige sfeer.

Na de maaltijd ben je welkom aan het kampvuur,  draaien we een film of trek je je lekker terug om op je eigen manier de avond te vieren.

Creatieve vakantie Acteren

Zie ook onze site die geheel gewijd is aan de

Creatieve Vakantie Frankrijk

Chateau Riaucourt

Onbeperkt volgen van alle disciplines

voor één all-in prijs

Combineer de kookworkshops met andere creatieve disciplines

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen. Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-ChiZilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Sieraden maken met edelstenen, Beschermkristallen met edelstenen, musicalkookworkshop vakantie, yoga vakantie