Selecteer een pagina

Levensketting van edelstenen


Levensketting

Je levensverhaal aaneen geregen

Wees Uniek!!

Creatieve vakantie Frankrijk Edelstenen Edelstenen Levensketting Caren SimonHet maken van een levensketting is een proces waarbij je, naar aanleiding van een visualisatie waarbij je je toekomst, welke je vanuit je hart zult gaan leven, visualiseert en tot de voor jouw meest belangrijke en waardevolle ontdekkingen en doelen komt.

Hierdoor wordt je je bewust van de manier waarop je jezelf en de mogelijkheden die je tot jouw beschikking hebt boycot om succesvol te zijn als het gaat om het realiseren van geluk, carrière, creativiteit, persoonlijke groei, liefde, etc…

Je gaat ontdekken welke ongekende mogelijkheden binnen handbereik zijn, krijgt heel helder in beeld welke weg voor jouw de juiste is om vanuit je hart te gaan leven, duidelijk richting te geven aan je leven om zodoende te focussen en je doelen te stellen en te bereiken.

Deze nieuw herwonnen inzichten ga je vertalen naar edelstenen, door deze intuïtief te kiezen. De edelstenen zullen vanuit hun metafysische eigenschappen, ondersteuning bieden en als metafoor dienen om je doelen te bereiken.

Jouw levensketting zal een bijdrage leveren in je geluk, zelfvertrouwen, eigenliefde, kracht, bewustwording en tegelijkertijd je kwetsbaarheid. Tevens kun je edelstenen die de zonnetekens van je geliefden vertegenwoordigen in je ketting verwerken. De levensketting weerspiegelt jouw identiteit en uniciteit.

Jij bent Uniek

Voor de workshop Levensketting in Nederland klik hier

Zie ook onze site die geheel gewijd is aan de


Creatieve vakantie Frankrijk

Creatieve vakantie levensketting edelstenen

Doe mee

Schrijf je  nu in voor de Creatieve Vakantie Frankrijk

Ervaar de vrijheid in keuze en zijn, ontmoet gelijkgestemden en kies voor een vakantie vol creativiteit en plezier.

Creatieve vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen van alle disciplines

voor één all-in prijs

Data

Prijs

Waar

Inschrijven

Cadeaubon

Creatieve Vakantie Frankrijk