Selecteer een pagina

Zangvakanties

Zingen en adem/klank sessies tijdens Creatieve Vakantie Frankrijk

Zingen, schilderen, beeldhouwen, boetseren op je vakantie of een mix van alle aangeboden kunst disciplines, waaronder ook zilveren sieraden maken met Art Clay Silver en edelstenen, acteren, tai chi, yoga, film maken, de keuze is aan jou.

Zang workshops, zangvakantie, zingen in je vakantie. Kortom zingen! Voor de één iets wat alleen onder de douche gebeurt, voor de ander iets wat iedereen luid en duidelijk mag horen. Voor velen een ontspannende bezigheid, maar soms misschien ook wel een strijd: hoe kan ik die hoge noot halen, hoe kan ik meer volume maken of juist heel zacht zingen, hoe kan het dat ik altijd buiten adem ben of dat ik achteraf een schorre stem heb?

Bewust worden van onze stem

In deze week worden we bewuster van onze stem en hoe we deze meer kunnen controleren, om het gewenste resultaat te krijgen. Ook de ademhaling, houding, timing, interpretatie en klank vorming spelen hierin een grote rol.

Door middel van oefeningen, die zullen worden begeleid op de piano, werken we aan de zangtechniek.

Naast de techniek gaan we natuurlijk ook gewoon lekker liedjes zingen! Je zingt de mooiste meerstemmige songs van bijvoorbeeld the Beatles, Billy Joel, Duffy of Stevie Wonder, samen met prachtige songs uit het blues, jazz & klassieke repertoire.

Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en tijdens deze lessen ervaar je tevens hoe leuk improviseren kan zijn.

We sluiten de week af met een optreden!

Samen zingen en kippenvel

Samen zingen betekent ook luisteren naar elkaar, het ritme voelen, de harmoniën vinden en samen een verhaal vertellen. We zullen dus meerstemmigheid aan brengen in de liedjes en dieper ingaan op de liedinterpretatie; wat zegt de tekst eigenlijk, wat betekent dat voor jou persoonlijk en hoe presenteer ik dit lied?

Waar het in deze week vooral om draait, is het plezier te vinden in -samen- zingen en muziek maken. Als alles samenkomt, van zangtechniek tot tekstinterpretatie, “klopt het”. Dan gaat de energie stromen en brengen we elkaar naar een hoger plan; het kippenvel moment!

Ontdek en ontwikkel het potentieel van je stem

Ontdek het potentieel van je stem om doelgericht te werken naar het volle potentieel van je stem. Het uiteindelijke doel van zingen is het vinden van de ultieme vrijheid van de stem
.

Begeleiding

Roel Dullaart en Anna Ågren van theatergroep De Andersons

coaching site: http://annaagren.nl/

artiestensite: http://www.deandersons.nl/

en
Ilse Huizinga

.

Creatieve vakantie zangvakantie zingen

Zie ook onze site die geheel gewijd is aan de
Creatieve vakantie Frankrijk

Doe mee

Schrijf je  nu in voor de Creatieve Vakantie Frankrijk

Data

Prijs

Waar

Inschrijven

Cadeaubon

Creatieve Vakantie Frankrijk