Selecteer een pagina

Routebeschrijving

ROUTEBESCHRIJVING CREATIEVE VAKANTIE FRANKRIJK CHATEAU RIAUCOURT

Creatieve vakantie Frankrijk

Routebeschrijving
Creatieve Vakantie Frankrijk & Retraite Programma’s

Chateau Riaucourt

De creatieve vakantie & Retraite programma’s van Artfriends worden verzorgd in het prachtige Chateau Riaucourt. Chateau Riaucourt is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan Place de la Mairie 3 in Noncourt sur le Rongeant, op nog geen 560 km. van Utrecht.

De  Haute Marne (52) is een de 4 departementen van De regio Champagne-Ardenne. De Haute Marne (op de kaart roze gearceerd) ligt in het uiterste zuiden van de Champagne-Ardenne en wordt in het noorden begrensd door de Marne (Chalons sur Marne) en de Meuse (Bar le Duc). In het Oosten grenst het aan Vosges (Epinal), in het zuid oosten aan de regio Haute Saone (Vesoul), in het zuid westen aan Cote D’Or (Dijon) en in het noord westen aan Aube (Troyes).

Routebeschrijving per auto

Via bovenstaande link kun je de routebeschrijving via google maps volgen. Via de ANWB routeplanner of de Michelin routeplanner kun je je reis goed uitstippelen door  als bestemming de volgende gegevens in te geven:

Postcode: 52230
Adres: 8 Rue de Saint Amand
plaats: Poissons

Meereizen met andere deelnemers

Als derde optie zou je kunnen kiezen voor het meereizen met een van de andere gasten. Op de  “meet and Greet” pagina kun je een oproep plaatsen indien je een mede deelnemer mee wilt nemen in je auto of aangeven dat je graag mee zou willen rijden.

Routebeschrijving openbaar vervoer

Er zijn drie opties om met het openbaar vervoer te reizen naar Chateau Riaucourt:

Met de bus

Eurolines vertrekt vanaf verschillende opstapplaatsen in Nederland en Belgie naar Nancy, Busstation Porte Sainte Catherine. Hoek quai Ste Catherine / Rue Hervé Bazin, tramhalte “Division de fer ou St. Georges” 54000. Een buskaartje voor een volwassenne kost ongeveer 80 euro retour. Je dient vervolgens wel verder te reizen met de trein naar Joinville.
Klik hier voor informatie over de Eurolines busreizen.

Met de trein

Met de TGV naar parijs. Je kunt heel voordelig tickets hiervoor krijgen. Vervolgens reis je met de trein van Parijs naar Joinville. Vanuit Joinville kun je de taxi nemen. Ook bestaat de mogelijkheid dat je opgehaald wordt van het station als we op de hoogte gehouden worden van je aankomsttijd.  Poissons is ongeveer 8 km. verwijderd van het station.

Treinstations

Zie Voyages-SNCF.com

Joinville 6 kilometer
Saint-Dizier 37 kilometer
Nancy 95 kilometer TGV

Met het vliegtuig

Vliegen kan naar Parijs of Langres, echter dien je daarna je reis per trein te vervolgen. Informeer bij je vliegmaatschappij naar de mogelijkheden.

Vliegvelden

Plaats Afstand
Nancy 95 kilometer
Reims 127 kilometer
Metz 146 kilometer
Parijs 283 kilometer

Data

Prijs

Waar

Inschrijven

Cadeaubon

Creatieve Vakantie Frankrijk