Selecteer een pagina

Gastenboek

Beste Artfriends,

Wij nodigen je van harte uit om je ervaringen met ons te delen met de bezoekers van onze site. Je bijdrage kun je onderin de pagina in het kader invoeren en  wordt na goedkeuring door de webmaster geplaatst. Klik hier voor  meer referenties uit onze creatieve vakantie Frankrijk gastenboek .

63 Reacties

 1. Vera van der Horst

  Afgelopen zaterdag heb ik – met dank aan mijn moeder – een workshop beschermkristallen mogen volgen. Wat een heerlijke dag! Ontspannen ontvangst, geweldige ruimte, mooi weer, leuk gezelschap (gezellige groep), heerlijke lunch en high tea, bijzondere workshop en veel mogelijkheden… Kortom, een ervaring om niet te vergeten en als bewijs, herinnering en als “programmering” hangt mijn beschermkristal in zicht. Bedankt voor de goede zorgen.

  Hartelijke groet
  Vera

 2. pascalle en jacqueline de jager

  Hallo Caren en Sylvan,
  Afgelopen vrijdag hebben we met jullie kennis gemaakt. we moeten zeggen we waren aangenaam verrast. Jullie zijn erg creatief en puur, wat de workshop uniek maakt. Enorm opgeladen kunnen we er weer tegen. Bedankt voor de leuke belevenis en ik denk dat ik wel kan zeggen tot ziens. En de reacties op de zelfgemaakte ringen zijn erg positief, wie weet wat we in de toekomst nog gaan maken.
  Lieve groetjes,
  Pascalle en Jacqueline

 3. Marianne van Woerden

  Ja ja, daar zijn we weer !! voor de vijfde keer. Ik geef ze inmiddels ook kado die prachtige boeddhaschilderijen, ik een leuke dag en een ander een prachtig schilderij. En die arme Sylvan maar helpen en corrigeren om iedereen met iets prachtigs naar huis te laten gaan. De beschermkristal voor m’n raam is ook nog steeds uniek en prachtig.
  Jullie zijn éééénige mensen, lekker relaxed en gastvrij. Ik geniet steeds weer van een lekker creatief pamper-dagje.
  veel liefs en
  big hug

  Marianne van Woerden
  Amersfoort

 4. Anneke Haven de Leeuw

  Het is voor mij een inspirerende dag geweest, door het boeddhaschilderen, ben ik opnieuw weer begonnen met schilderen, bedankt voor de begeleiding door Sylvan en voor de heerlijke lunch en high tea van Colette en jullie vriendin.de locatie is schitterend. Groetjes en tot ziens.

  Anneke Haven-de Leeuw
  Vledder

 5. Corry de Jong

  Ik vond het een superdag!! Geweldig goed verzorgd, ik heb er van genoten. Ik ben heel trots op mijn beschermkristal en heb hem voor mijn raam gehangen. Na-genieten noem ik dat ,het was heerlijk! Dank , dank

  Corry de Jong
  Amsterdam

 6. Marijke Smits

  Het was een zeer geslaagde dag afgelopen zaterdag met de Personeelsvereniging van de Rabobank, dank voor jullie perfecte en enthousiaste begeleiding. Ook de catering was subliem.
  Hoop zeker nog een keer terug te komen !
  Hartelijke groet,

  Marijke Smit
  De Meern

 7. Esther MdC

  Heel hartelijk bedankt voor deze heerlijke verwendag,
  Vanaf de ontvangst tot aan het moment van naar huis gaan zijn we in de watten gelegd. Sylvan heeft ons geholpen met de finesses van het schilderen en Colette heeft ons met de lekkerste hapjes en drankjes verwend. En we hebben een prachtig schilderij van een boeddha gemaaakt, fantastisch! Byzondere dag met enthousiaste mensen en zeker aantebevelen.
  En weet je wat zo leuk is, denkend aan deze dag word ik weer helemaal blij.
  Liefs Esther
  Arnhem

 8. Jose van Wiggen

  Hallo hier even een paar woordjes op een workshop boedha schilderen. De hele dag was een feest en de schilderijen waren allemaal fantasties. En natuurlijk een groot komplement aan Silvan en collete het was een onvergetelijke dag en hij word zeker over gedaan om nog een schilderij te maken. Groetjes José

  José van Wiggen
  Born (Limburg)

 9. Mimi Muldrij romijn

  O wat hebben we genooten een dag boedh schilderen en wat een gastvrijheid super
  En dan al dat lekkers uit de kunst.
  Het reseltaart was bezonder er hangt nu een mooi schilderij(boedh)vol trots aan de muur Bedankt hier voor Veel liefs en gr MIMI

  mimi muldrij Romijn
  Wilp

 10. Jos Koch

  Wat een geweldige dag was het! Heel veel gedaan, heel goed verzorgd, heel zeker de moeite! Positive energie! Kom graag nog een keer terug! Heel erg bedankt voor de goede zorg! 😉

  Jos Koch
  Maastricht

 11. Mayke

  Gezellige dag in inspirerende ruimte; met heerlijk eten (jammer van de spa ;-)), betrokken begeleiders en een fantastisch mooi werk mee naar huis. Voor herhaling vatbaar!

  Mayke
  Den Haag

 12. Ernestine Schweig

  Lieve Colette en Sil,

  Nog bedankt voor een heerlijke dag waarin ik weer leuke dingen heb geleerd!! Heb heerlijk gegeten van je roti!! En Sil ook erg bedankt dat je mij geholpen hebt met het perfectioneren van mijn schilderij, ben er zooooo blij mee!! Ben gewoon verliefd geworden op mijn schilderij, vind hem zeer mooi!! Kom zeker nog een keer langs om nog een schilderij te maken maar wel in de lente ;-))
  Lieve groet,

  Ernestine Schweig
  Nieuw Vennep
  http://www.adali.nl

 13. Peggy Weijgertze

  Hai Sylvan en Colette,
  Ik wil jullie even bedanken voor de ontzettend leuke dag die ik afgelopen zaterdag heb gehad. Ik heb heerlijk geschilderd en zou het echt iedereen aanraden! Het was zo heerlijk ontspannen. Het is misschien voor mensen een stap omdat het wat kost, maar het zooooo ontzettend de moeite waard!!! Een waar kunstwerkje! Ik heb alleen maar ontzettende positieve reacties gehad. Iedereen vind hem schitterend! En colette, bedankt voor de heerlijke lunch. Had er nog nooit van gehoord, maar het was zoooo lekker!

  Peggy Weijgertze
  Varik

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.