Selecteer een pagina

Gastenboek

Beste Artfriends,

Wij nodigen je van harte uit om je ervaringen met ons te delen met de bezoekers van onze site. Je bijdrage kun je onderin de pagina in het kader invoeren en  wordt na goedkeuring door de webmaster geplaatst. Klik hier voor  meer referenties uit onze creatieve vakantie Frankrijk gastenboek .

63 Reacties

 1. Myrthe Simon

  Zonder ervaring toch met een ontzettend mooi schilderij naar huis gegaan. Alles was geweldig verzorgd. En gezellig was het zeker!

  Myrthe Simon
  Boekelo Enschede

 2. Yvonne van Leur

  ik heb een supergezellige dag gehad , een prachtige ring gemaakt, ik ben erg trots op het resultaat, ik heb genoten van de gezellige ontspannen sfeer die er bij jullie is, mijn compliment,jullie veel succes.
  veel liefs Yvonne

  Yvonne van Leur
  Amersfoort

 3. Theo Telting

  Het maken een beschermkristal brengt je op een vanzelfsprekende en creatieve manier in contact met alle aspecten van jezelf. Een buitengewone belevenis… Kan dat met draaien van draden en rijgen van bekoorlijke edelstenen? JA! Elke keer als ik kijk naar mijn beschermkristal zie en ervaar ik mijzelf zoals ik ben en ben daarom beschermd. Een ongekend verrijkende workshop. Caren, je bent geweldig!

  Theo Telting
  Rotterdam

 4. Bernadette

  Hoi Syl en Caar, het doek pronkt in mijn apparte-mantje. men is verbijsterd over mijn \’nog niet ontdekte gave\’ en dat laat ik dan maar lekker zo hahaa!! Want ik kan zelf natuurlijk zelf niet zo mooi schilderen. Jij hebt ervoor gezorgd dat dit ontstond en gestuurd dat mijn vele fragmentarische geestelijke/ spirituele verhalen een geheel werden. In de boeddha is een hoger iets van mijzelf, zij communiceert vloeiend, het golft, is rustgevend op een hogere dimensie. Het was een zeer inspirerende, creatieve dag.
  Dank julie beiden Caren en hee Syl, jij gaat t wel maken in New York!

  Bernadette
  Leiderdorp

 5. Pia Kleikamp

  Het is alweer enige tijd geleden, het Boeddhaschilderen, maar ik heb genoten. Leuke groep en bijzonder lekker gegeten, met dank aan Sylvan en Colette voor een fantastische workshop.

  Pia Kleikamp
  Hoorn

 6. Ria Jacobs

  Beste Caren en Sylvan.
  Bedankt voor jullie enorme gastvrijheid. Jullie doen dit met zoveel liefde…..het komt recht uit jullie hart, dat voel je gewoon.
  Het was gewoon geweldig.
  Ik kom zeker terug.

  Ria Jacobs
  Brasschaat-Belgie

 7. Hanneke van den Bosch

  lieve Caren en Sylvan , wat een fantastische dag heb ik gehad, genoten heb ik ervan een compleet feestje dank jullie wel voor de warmte die jullie uitstralen mijn boeddha heeft en mooie plaats gekregen en kom graag voor de volgende terug.

  Hanneke van den Bosch
  Nootdorp

 8. marianne Lourens

  Ben op de workshop boeddhaschilderen geweest, kan niets anders zeggen , de workshop is een aanrader, met behulp van Sylvan maak je iets heel moois en de culinaire verzorging van Caren is geweldig. Ik ga beslist nog een keer

  Marianne Lourens
  Tiel

 9. Brigitte krijgsman

  een verrassende dag, wat ik had gelezen over de workshop boeddah schilderen is precies in werkelijkheid zo gegaan.Een prachtig schilderij(met persoonlijk tintje) en een uitstekende verzorging wat eten en drinken betreft, want dat trok me ook erg aan toen ik het had gelezen. Ik heb mijn dochter dit kado gegeven en ben zelf meegegaan.Super 😉

  Brigitte krijgsman
  Oud-Maarsseveen

 10. Lia Kleisen

  In mijn kamer staat een geweldig schilderij van een Boeddha. Trots kijk ik er naar, mijn eerste schilder kunst.
  Wat een gezellige en ontspannen dag. Wat een heerlijk eten. Heb met volle teugen genoten, en kom zeker nog een keer.
  Een harte groet,

  Lia Kleisen
  Arnhem

 11. Suzanne

  Beste Sylvan,
  Bedankt voor de geweldige dag afgelopen zondag. Ik vond het heerlijk om in zo’n ontspannen sfeer te schilderen. Het was de reis vanuit Groningen meer dan waard. Mijn boeddhaschilderij is prachtig geworden. Ik kom zeker nog eens weer om een ander boeddhaschilderij te maken.

  Suzanne
  Haren

 12. Lia van de Dikkenberg

  ha Sylvan en Caren, bedankt voor de leuke, gezellige, leerzame workshop boeddha schilderen.jullie gastvrijheid was geweldig en de warme lunch van Colette overtrof echt alles. heerlijk om zo een dag verwend te worden en dan ook nog met een prachtige boeddha naar huis te gaan.sylvan, jij heel erg bedankt voor de adviezen en hulp.graag tot ziens, liefs

  Lia van de Dikkenberg
  Werkhoven

 13. Josée van Eekelen

  Lieve Caren en Sylvan,
  Bedankt voor een hele gezellige en leerzame dag afgelopen zaterdag. Ik voelde me gelijk thuis bij jullie. Het schilderij is geweldig! Toen ik thuis kwam vroeg mijn man waar ik die had gekocht. Ik heb hem wel verteld dat ik heel veel hulp heb gehad van Sylvan, maar toch ben ik trots op mijn schilderij. De soto was ook heerlijk, die ga ik zeker een keer maken. Nogmaals bedankt voor zo´n fantastische dag.

  Josée van Eekelen
  Hooglanderveen

 14. Marianne van Woerden

  Voor de derde keer geweest, nu een prachtige beschermkristal gemaakt, hij is zooooooooo mooi en apart geworden, ik moet er steeds naar kijken. Mede door jullie zorg en enthousiasme was het weer een leuke dag. Jullie zijn voorlopig nog niet van me af, want ik kom nog een keer en ik heb nóg meer vriendinnen die mee willen. Jullie workshops werken verslavend. Veel liefs

  Marianne van Woerden
  Amersfoort

 15. Jennie van Hijkoop

  Lieve Caren en Sylvan,
  Afgelopen zaterdag was geweldig. Ik heb echt een hele leuke leerzame en gezellige dag gehad. Jullie zijn beide hele warme mensen en mede daardoor is de dag geslaagd. Thuis is zeer enthousiast gereageerd op het geweldige schilderij wat ik heb meegenomen. Ondanks het feit dat ik veel hulp van Sylvan heb gehad, voelt het toch dat ik een stukje van mezelf erin heb gelegd. Heel er bedankt voor deze geweldige dag en ik ga het zeker promoten bij anderen.
  Heel veel liefs,
  Jennie van Hijkoop
  Amersfoort

 16. Renske Dussel

  Afgelopen zondag heb ik mogen genieten van een heerlijk creatief dagje met de workshop Boedha schilderen. Een heerlijke plek, fantastische mensen, een geweldige creatieve ervaring en een ontzettend lekkere lunch en high tea; wat wil je nog meer op een zondag! De Boedha prijkt nu in mijn woonkamer en elke keer als ik er naar kijk, denk ik weer aan die heerlijke dag en geniet ik weer even. Aanrader voor iedereen die even gepamperd moet worden en er ook nog iets moois aan over wilt houden. Ik heb echt genoten! Bedankt.

  Renske Dussel
  De Bilt

 17. Henriette van Battum

  Ik heb er bewust voor gekozen, niet vooraf de reacties van mijn collega’s te lezen, deze zijn ongetwijfeld zeker zo positief als die van mij. Nog bedankt voor de enorm gezellige dag! Sylvan met je tomeloze energie om mijn schilderskwaliteiten waar nodig gelukkig bij te schaven, zodat ik met een werkelijk perfect, schitterend Boeddha schilderij thuis kwam.

  Caren, het eten was meer dan teveel, heerlijk en bijzonder goed verzorgd. Al met al heb ik zo genoten, dat ik heel graag nog eens terugkom en dan om aan een workshop Beschermkristallen deel te nemen. Of zal ik komen zilverkleien?

  Nee hoor gekheid!
  Geweldige dag, prachtig schilderij, heerlijk gegeten, gezelligheid en zelfs tijd voor een leuk gesprek. Top, heerlijk, dank jullie beiden!

  Henriëtte
  Atelier ‘Nevada’s Dream’
  Harderwijk

 18. Wendy

  Lieve Caren en Sylvan,
  Ik wil jullie bedanken voor een ontzettende leuke, gezellige, goed verzorgde en zeer inspirerende dag. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad en ben heel erg trots op het eind resultaat! Ik ga zeker ook thuis proberen om wat (kleine) schilderijen te maken en ik kom absoluut nog een keer terug!
  Ik wens jullie ontzettend veel succes, plezier en creativiteit toe in jullie prachtige huis / atelier en ik wens jou Caren ook heel veel succes met de Art Clay workshops, het gaat zeker een succes worden!
  Tot ziens!
  Lieve groetjes,
  Wendy
  Hoofddorp

 19. Astrid Laarman

  Ik heb de hele dag erg genoten! Mijn boeddha schilderij is super mooi geworden. Ik heb hem direct opgehangen in de woonkamer. Ik krijg er alleen maar complimentjes over, dus dat is geweldig! Ik ben er trots op…
  Ik kom zeker een keer terug, al is het alleen al om de goede verzorging!
  Bedankt voor de FIJNE CREATIEVE dag!

  Groetjes Astrid
  Zwolle

 20. Simone Tor

  Super goed georganiseerde dag!
  Voor iedereen een aanrader om te doen. Je gaat naar huis met een prachtig schilderij waar je de hele dag aan hebt gewerkt, hier en daar gecorrigeerd door Sylvan, die ook zorgt voor de (enigzins spectaculaire) finishing touch. Prettige onderbreking voor uitgebreide en heerlijke lunch, koffie/thee pauzes en een high tea. En dit alles in de inspirerende omgeving van de artistiek atelierwoning, kon mijn dag niet meer stuk!
  Colette en Sylvan, hartelijk bedankt.
  Simone Tor
  Hellevoetsluis

 21. Monique Gülicher

  Beste Caren en Sylvan,
  Via deze weg wil ik jullie nog even bedanken voor de onvergetelijke dag, we hebben van jullie en van het eten genoten.
  Alles was perfect verzorgd en zeer smaakvol.
  Het schilderij hangt al aan de muur en staat super.
  Heel veel succes verder en hopelijk tot ziens.
  Monique Gülicher
  Uithoorn

 22. Do van den Boogaard

  Dag Caren en Silvain,
  Nog steeds loop ik rond met een fijne herinnering aan de workshop van 6 september, fijn dat het toch nog door kon gaan.
  Mijn kristal hangt momenteel in de zon op mijn balkon en daarna ga ik hem inwijden volgens de instructies die je me zond.
  Wat was het gezellig en wat heb ik een mooi sierraad meegebracht in mijn huis. Dank je wel voor jullie warme zorgen en het
  bereiden van een heerlijke maaltijd en high tea. Hoop jullie nog eens te ontmoeten, ook voor het maken van nog meer mooie dingen
  Tot ziens.
  Hartelijke groet van Do van den Bogaard
  Zeist

 23. Marianne de Graaf

  Hallo Sylvan en Caren
  Ik wil jullie heel erg bedanken voor een ontzettend gezellige, crea bea, dag met als gewelig resultaat. Een prachtig schilderij waar ik heel erg blij mee ben en waar ik met veel plezier heel lang naar kan kijken.
  Dikke kus en tot heel snel
  Liefs Mar
  Marianne de Graaf
  Leiden

 24. Marjolein Boltjes

  Wat een geweldige dag hebben we bij jullie beleefd. Ik heb er erg van genoten. Echt een ideale gelegenheid om jezelf te verwennen. En wat heb ik genoten van de overheerlijke lunch en de high tea. Ik heb veel geleerd en hou warme herinneringen over aan deze workshop.
  Marjolein Boltjes
  Alkmaar

 25. Desiree Heringa

  Hallo, het was weer een warme gezellige en heerlike dag!! Bedankt, graag tot ziens.
  Veel liefs,
  Desiree Heringa
  Leidschendam

 26. Esmeralda Berendse

  Hoi Caren en Sylvan,
  Allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie gastvrijheid. Gelijk vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je welkom. Ik heb genoten van de prettige sfeer, gezelligheid, creativiteit, de uitgebreide maaltijd/high tea en natuurlijk ook van de leerzame momenten. Een goede basis om zelf thuis verder aan de slag te gaan. Een aanrader om te beleven.
  Kortom een echt verwen dagje!
  Groetjes,
  Esmeralda Berendse
  Leusden

 27. Marga Boltjes

  In één woord niet te omvatten. Sylvan, een geweldige kunstenaar met passie en liefde voor wat hij wil over brengen. Caren.. Super gastvrouw en enorm lief. Verwent je de gehele dag met heerlijk eten en een luisterd oor. Kortom een samen smelting van een prachtige dag.
  Ik [ wij] komen zeker terug.
  Liefs Marga
  Marga Boltjes
  Alkmaar

 28. Mary Westenbrink Zitman

  Lieve Caren het was geweldig dank je wel voor deze Inspirende verwen workshop,
  echt een kadoo! Silvan je was een perfecte gastheer ,er stond de hele dag een tafel van overvloed klaar die jij geweldig onderhield er ontbrak ons werkelijk aan niets! ik ben bang dat ik nu alleen maar beschermkristallen wil maken en kadoo ga doen……………Lieve mensen bedankt voor jullie gastvrijheid en ga hier vooral mee door, jullie zijn een pracht stel mensen en wat je samen neerzet is uniek!
  Mary Westenbrink-Zitman
  Hartmanlaan 56 te Soest

 29. Ingrid Bodeutsch

  De workshop beschermkristallen maken was (wederom!) een fantastische ervaring: even helemaal weg uit ‘het denken’ van alledag en je laten meevoeren door ‘het voelen’ in een bijzondere, inspirerende ambiance, daarbij genieten van de overheerlijke lunch en high tea!! Pure verwennerij!! Als klap op de vuurpijl heb je natuurlijk je eigen gemaakte beschermkristal die dagelijks weer dat heerlijke gevoel oproept van die ene dag…! Colette en Sylvan, hartstikke bedankt voor deze ervaring en voor jullie gastvrijheid!
  Ingrid Bodeutsch
  ‘s Hertogenboschj

 30. Joke Goudswaard

  Lieve Caren en Sylvan.Toegegeven, onze groep is heel bijzonder. Maar wat jullie er aan toe wisten te voegen, maakte de dag wel heel speciaal.Jullie zorgzaamheid, liefde en persoonlijke aandacht inspireerde ons. Als ik naar mijn beschermkristal kijk beleef ik dat opnieuw. Mijn oprechte dank voor die geweldige ervaring.

  Joke Goudswaard
  Arnhem

 31. Giselle Rogmans

  aller bijzonderste Karin en Sylvan,
  wow..wat een dag..ik heb twee bijzonderen mensen ontmoet die werkelijk van uit hun hart ademen en leven!!!!genoten is te zacht uitgedrukt..in de totale vorm met elkaar zijn,met mooie matrialen werken en zo liefdevol met de meest verrukkelijke hapjes en drankjes omringt te worden dat tilt je even op!!!!En heerlijk te horen dat dit gevoel wederzijds was! liefde volle groeten en ik vertel het graag verder en tot ziens….

  Giselle Rogmans
  Heiloo

 32. Maria Annet Joziasse

  Een dag van schoonheid,creativiteit en fijnproeverij. Schoonheid in de ontmoeting met Sylvan, Caren en de andere deelnemers! Creativiteit omdat ieder schilderij,lijkt op het andere, maar toch een specifieke eigenheid krijgt door de hand van de meester. Heerlijke catering door Caren!
  Maria Annet Joziasse
  Friesland

 33. Bonnie

  Hai Caren en Sylvan,
  het was een fantastische dag!!Genoten van jullie lieve gastvrijheid, een prachtige lunch, een luxe high-tea en als klap op de vuurpijl: een heeeel mooi schilderij. Ben zeker nog aan het nagenieten. Hij hangt boven de bank en ik krijg superleuke reacties. Liefs, Bonnie
  Tiel

 34. Susan

  Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij jullie. De sfeer was super.’s morgens lekker relaxed beginnen. Het doek vol schilderen met diverse kleuren. ‘s middags een heerlijke lunch!! En daarna de boeddha erop maken.( dat valt niet mee ) En na de High tea… Hard gillen als Sylvan tekeer gaat met je schilderij hahahahahahah Maar ik heb een super mooi schilderij aan de muur.
  Het was een hele mooie dag vol gezelligheid!!
  Susan
  Delft

 35. Vivian de Ronde

  Hallo Lieve mensen,
  Wat een hele gezellige dag hebbben wij gehad. zeker voor herhaling vatbaar. Mijn schilderij heeft een mooi plekje aan de schoorsteen. Geniet er iedere dag van. En leuke reacties als ik zeg dat ik dat zelf ( gedeelteljk) heb gemaakt. Beetje vanmezelf en een beetje van Sylvan.
  Veel liefs

  Vivian de Ronde
  Velsen Noord

 36. Joan Tjon

  Lieve Caren en Sylvan,

  Ik heb afgelopen zondag heel erg genoten van de ontspannen sfeer, de mooie kristallen in huis, de Molukse lunch, de High Tea en uiteraard ook van Carens zorgzaamhheid en Sylvans creatieve geest en professionaliteit!!!
  Als ik nu naar Boeddha kijk ben ik trots en jullie dankbaar met m’n eerste schilder ervaring. Ik denk dat ik met verf en kwast wel wat van m’n energie kwijt kan.

  Bedankt voor de mooie ervaring en uiteraard Tot Ziens !!
  Joan Tjon
  Amsterdam

 37. Christa de Wit

  Lieve Karin en Sylvan,

  Nogmaals bedankt voor de onvergetelijke dag afgelopen zaterdag. Ik heb me thuis gevoeld
  bij jullie en jullie begeleiding was hartverwarmend. Ik raakte in een mooi proces en werd door de
  groep en jullie liefdevol opgevangen. Alles klopte die dag en het heeft bijgedragen aan
  mijn prachtige proces. Jullie doen mooi werk!

  Liefs Christa de Wit
  Apeldoorn

 38. Ans van der Poel

  Lieve Caren en Sylvan
  Wat een heerlijke dag was het bij jullie.
  Een dag vol plezier, heerlijke lunch (echt geweldig!!) fantastische leuke ideeen die we tijdens het schilderen onszelf, dankzij Sylvan, ons eigen maakten en een geweldige hi- tea na. En dan zo’n werkstuk mee naar huis. Iedereen is vol lof hierover.
  Bedankt voor een heerlijke dag. Voor mij ook heel leuk dat mijn oudste dochter dit met mij samen heeft gedeeld.
  Heel veel liefs.
  Ans van der Poel
  Culemborg

 39. Marije Groenewoud

  geweldig genoten op een fantastische dag, een warme ontvangst, heerlijk eten en lekkere hapjes, dat alleen maakte het al een verwendag en dan nog het schilderen,
  wat een ervaring, en hoe moeilijk het soms ook was om er zelf iets moois van te maken, Sylvan sprong altijd bij met goede adviezen en een helpende hand , soms wel twee handen, geweldig , hartelijk dank voor deze ervaring en met het mooie resultaat, een “eigen’ boeddha ik kom zeker nog een keer terug.

  Marije Groenewoud
  Noordwijk aan Zee

 40. Vivien & Susan

  Bedankt
  Hallo Sylvan & Colette
  Wij zijn erg blij met onze schilderijen! Bedankt voor de gezelligheid en het heerlijke eten.
  Groetjes xxx Vivien & Susan
  Velsen Noord en Delft

 41. Marianne van Woerden

  Lieve, lieve Sylvan en Caren. Ik ben nu voor de tweede keer geweest, maar beslist niet de laatste keer. Het resultaat van mijn Boeddha ben ik zoooooo gelukkig mee en Sylvan maar hard werken om ons iets moois mee naar huis te geven, maar het was weer subliem. Caren, jij bedankt voor de goede zorgen. Jullie zijn Mr. and Mrs. superstar !!!
  veel liefs
  Marianne van Woerden
  Amersfoort

 42. Ingrid Bodeutsch

  Een echt voorbeeld van “quality time” voor jezelf!! Vanaf het moment van binnenkomst tot het moment dat je trots en voldaan met je eigen boeddhaschilderij in de hand weggaat is het een feest: fantastische ambiance, heerlijke lunch en high tea in een aangename, ongedwongen sfeer. Daarbij nog een professionele instructie en begeleiding van Sylvan, met verrassings-effect!! Erg leuk en absoluut de moeite waard! Het ‘smaakt’ naar meer…
  Ingrid Bodeutsch
  ‘s Hertogenbosch

 43. Ingrid Bodeutsch

  Hallo Caren en Sylvan, Hoe hebben jullie uitgerust van zaterdag? ik vond het een geweldige dag en voor mij een toppunt van “quality-time for me”!! ik bewonder jullie en jullie werk, hoe jullie beiden – op je eigen manier – met mensen omgaan en de plaats van kunst en vrijheid in jullie leven. ik hoop van harte dat jullie dit nog heel lang mogen en zullen doen. ik ben ervan overtuigd dat het heel wat meer vreugde en inzicht biedt aan jullie cursisten; inzicht in de eigen kwaliteiten en levenshouding, maar ook inzicht in het leven en beroep van de kunstenaar, specifiek jullie kwaliteiten en vaardigheden!
  nogmaals hartelijk dank aan jullie beiden voor de fijne dag en de tastbare herinnering hieraan. Die hangt inmiddels al aan mijn ‘gouden’ muur! Jeff’s reactie was leuk: “jeetje, wat mooooiiii zeg, heb jij dat ZELF gemaakt..?????” -verbazing alom- en dan “.. ik dacht dat je met IETS wat op een boeddha leek thuis zou komen, maar dit is een ECHTE boeddha!!!!!” lachen, dik lachen natuurlijk. heb vanzelfsprekend wel uit de doeken gedaan dat de finishing touch (zeg maar het belangrijkste deel) van het schilderij door Silvan is gedaan. ik zag enige opluchting bij hem, want zoals hij het zelf zei “… jij bent helemaal geen schilder…”

  ik hou je op de hoogte en jullie zullen me zeker nog een keer zien in een workshop. heb het met Nadelle al over gehad om samen 1 te doen. jullie horen in ieder geval nog van ons!!
  hartelijke groeten, veel liefs en de beste wensen voor jullie beiden, zowel prive als zakelijk!!
  Ingrid Bodeutsch
  ‘s Hertogenbosch

 44. Jeanette Kroeskop

  Wat een heerlijke dag was het, fijne sfeer, leuke groep, lekkere hapjes, goede tips en prachtige eindresultaten. Ik kom zeker een keer terug!

  Jeanette Kroeskop
  Soest

 45. Janneke Valstar

  Dag lieve mensen,
  We hebben genoten van het schilderen en de dag zelf, het was als een warm dekentje om je heen,dank jullie voor. de les en de warmte Een warme groet Anne-Mieke en Janneke Valstar
  Woesterbergweg2 Emst.

 46. Marianne van Woerden

  Boeddhaschilderen: het was een warme, gezellige, leerzame, magische, onvergetelijke dag en als ik naar m’n schilderij kijk komt dat gevoel weer boven. Sylvan en Caren jullie
  zijn fantastisch.
  Big hug !!
  Marianne van Woerden
  Amersfoort

 47. Elena Harten

  Wat kan ik nog zeggen. Bijzonder inspirerende omgeving, prachtig huis inderdaad, waanzinnig!! Ik ben zo blij met mijn boeddha schilderij, kijk er iedere dag met heel veel plezier naar. Ik heb zo´n fijne dag bij jullie gehad, heerlijk eten en de high tea was super. Ik zeg het voort hoor. Tot ziens.
  Elena Harten
  Hilvarenbeek

 48. Joke Tobeas

  Ik heb een geweldige dag gehad met mijn 2 vriendinnen op de workshop en we komen zeker nog een keer terug ,
  vriendelijke groetjes van Joke Tobeas
  Leidschendam

 49. Maartje

  Hallo Caren en Sylvan,
  Jullie weten echt wat verwennen is. Ik geniet nog steeds na van alle verwennerijen en ben helemaal in de wolken met mijn schilderij. Echt top. Kom in het najaar zeker terug met een groepje om de beschermkristallen te maken. Kijk er nu al naar uit. Heel veel liefs voor jullie beiden. Tot september. kus
  Maartje
  Den Haag

 50. Andrew

  Fantastic! Beautiful house

  Andrew
  Amsterdam

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *